Egyéni honlap készítő képzés, profi tanárral

Elkészítem Veled a honlapodat, és közben meg is tanítalak a honlapszerkesztésre 

Mi is ez?

A szolgáltatás leírása dióhéjban

WordPress/Divi honlapot készítünk Neked, úgy hogy közben meg is tanítalak a honlapszerkesztésre.

Személyes képzés

Három intenzív napon keresztül, az irodámban,  személyesen, csak Veled foglalkozom. Ezalatt elkészítjük a honlapod vázát – Neked már csak a további tartalmakat kell feltöltened – és megtanítalak a honlap szerkesztésre.

Technológiai háttér

A piacvezető wordpress tartalomkezelő rendszer, piacvezető Divi sablonjával dolgozunk. Ezt tanítom meg Neked. A tanuló felületet pedig megkapod tőlem, hogy 1/ gyakorolni tudj 2/ véglegessé tedd a honlapod

Hova jutsz el a harmadik nap végére?

1/ Lesz egy önálló, saját felületed. (wp, divi, és amit bele szerkesztettünk. 2/ Benne lesz a fejedben (kezedben) a tudás, hogy miképp kell divi-vel honlapot szerkeszteni, karbantartatni.

Jó ha tudod….

Miért azt a formát válaszd, hogy MEG IS TANULOD a honlap készítést?

  • Ha nálam tanulsz, akkor nem leszel kiszolgáltatva senkinek. Magad tudod tovább fejleszteni, karbantartani, aktualizálni, a honlapodat
  • Akár honlap szerkesztő vállalkozó is lehetsz, ha elkezdesz nálam tanulni
  • Csúcsminőségű honlapod lesz EXTRA olcsó Nézz utána: nem találsz kedvezőbb megoldást  

Mit kell még tudnod?

Összeszedtem a felmerülő kérdéseket. De készítettem egy még részletesebb anyagot. Ha le szeretnéd tölteni, akkor kattints a gombra!

Hol és mikor?

Budapesten, a XII. kerületben várlak. (ingyenes parkolás) A képzés három napig tart. Hétköznapokon, reggel 9-től délután fél négyig. A pontos időpontot telefonon egyeztetjük. Lehetőleg három egymást követő napot tervezz.

Mivel készülj?

Előképzettséget, programozói tudást nem igényel.  Tekintettel, hogy a Te honlapodat fogjuk készíteni, ezért kérlek, hogy gondold át, hogy mit szeretnél megjeleníteni a honlapon, és lehetőleg hozzál képeket, szöveg vázlatokat. Kapsz tőlem egy komplett gyakorló felületet. Abban fogsz/fogunk dolgozni. Szerencsés, ha hozod a saját, jól működő laptopodat. 

]

Mit csinálunk konkrétan?

1/ELKÉSZÍTJÜK a TE honlapod design-át, szerkezetét. (neked majd további tartalmakkal kell befejezned) A saját felületedhez bármikor, bárhonnan hozzá tudsz férni. 2/MEGTANÍTALAK honlapot szerkeszteni. A megszerzett tudással egyrészt könnyen be tudod fejezni a saját honlapodat, másrészt tudsz majd új honlapokat is készíteni.

Hogyan lesz teljesen kész a honlapod?

A képzésen kb 70%-ban lesz kész a honlapod. Ennek az az oka, hogy több időre lesz szükséged, hogy véglegesítsd a tartalmaidat. A tőlem megszerzett tudás birtokában saját magadnak tudod  befejezni a honlapodat. És ez remek gyakorlás is lesz.  

Mid lesz a képzés végén?

1/Természetesen a TUDÁSOD, amivel magabiztosan tudod szerkeszteni, véglegesíteni a honlapod. 2/Egy felület (az én tárhelyemen) ami csak a Tied. Ezt további egy hónapig használhatod. Ezen rajta lesz minden. Figyelem! Kapsz tőlem egy Divi örök liszenszet is, ami – ha Te vennéd meg, akkor – 199 dollárodba kerülne.  3/ Kapsz tőlem egy pdf-et, amin az egész képzés le van írva, így emlékeztetőként tudod használni.

/

Elkészültél az új honlapoddal. Mi a teendő?

Ha  teljesen kész a honlapod, akkor foglalnod kell egy saját domaint (kb 2-3 ezer forint/év), bérelned kell egy webtárhelyet (kb 5-10 ezer forint/év), és oda kell feltöltened a teljes anyagot. Egyben a wordpresst, a divit, és a tartalmaidat. (SEGÍTEK) Onnantól kezdve mindent a saját domain-ed alatt találsz meg, de mindent pontosan úgyanúgy, mint addig.  

Mennyibe kerül?

A képzés 89.900 forintba kerül. Nem tévedés. Tényleg nagyon nagyon olcsó. A képzésről 0% áfa tartalmú számlát állítok ki. Kérlek, hogy nézz utána. Nem találsz ennél – semmilyen formában – kedvezőbbet. DE! Az időm véges. Hamar betelnek a helyek.  Ez nem kamu marketing duma, hanem a valóság.  Havonta maximum 3 embert vállalok.

&

Kedvezmény. Folytatás

 Ha ketten jöttök, akkor két honlapot készítünk, de a második árából 50%-OT ENGEDEK.  Ha folytatni szeretnéd (pl. webshoppá alakítanád a honlapod) akkor is kedvezményes árat adok a folytatásra.

Villányi Balázs online marketing szakértő

Miért bízz bennem?

  • Mert már több száz képzést tartottam. Több éves tapasztalatom van a honlap készítés tanításában is. 
  • Mert több mint ezer hallgatóval dolgoztam együtt
  • Mert több mint 100 honlapot készítettem
  • Mert 13 éve foglalkozom online marketinggel, és én a marketingben is segítelek

Akik már voltak nálam

Garbac Ildikó - http://harmonicum.hu

Remek dolog együtt dolgozni Balázzsal. Én nagyon nem vagyok számítógép szaki, ezt elmondtam az elején. Ennek megfelelően tanított meg mindenre. És sokkal olcsóbb is lett így a honlapom.

Kónya Hajnalka https://homeideas.hu

Brutális ajánlatokat kaptam a tervezett új honlapomra, és sajnos a karbantartással kapcsolatban is voltak rossz tapasztalataim.  Most nem vagyok kiszolgáltatva senkinek. 

Mihályi Andrea https://janustax.hu

Nagyon elégedett vagyok a honlapommal, és már tovább is léptem. Balázs már elkezdett megtanítani a Google Ads hirdetések kezelésére is, így már hirdetni is tudom a honlapom. 

Jelentkezz most! Hívj fel, hogy időpontot egyeztessünk, vagy töltsd ki az űrlapot és én hívlak.

Villányi Balázs +36 30 6067 843

Még időre van szükséged?

Töltsd le egy egyben az infó anyagot! 

…vagy nézz meg egy 22 perces videót arról, hogy miképp alakítok át egy alavult honlapot korszerűvé!

(új fülön jelenik meg)

HOVA KÜLDJEM A VIDEÓT?

Bármikor meg tudod nézni. Akár többször is.

 

 

You have Successfully Subscribed!