Egyéni honlap készítő képzés, profi tanárral

Elkészítem Veled a honlapodat, és közben meg is tanítalak a honlapszerkesztésre 

Mi is ez?

A szolgáltatás leírása dióhéjban

WordPress/Divi honlapot készítünk Neked, úgy hogy közben meg is tanítalak a honlapszerkesztésre.

Személyes képzés

Három intenzív napon keresztül, az irodámban,  személyesen, csak Veled foglalkozom. Ezalatt elkészítjük a honlapod vázát – Neked már csak a további tartalmakat kell feltöltened – és megtanítalak a honlap szerkesztésre.

Technológiai háttér

A piacvezető wordpress tartalomkezelő rendszer, piacvezető Divi sablonjával dolgozunk. Ezt tanítom meg Neked. A tanuló felületet pedig megkapod tőlem, hogy 1/ gyakorolni tudj 2/ véglegessé tedd a honlapod

Hova jutsz el a harmadik nap végére?

1/ Lesz egy önálló, saját felületed. (wp, divi, és amit bele szerkesztettünk. 2/ Benne lesz a fejedben (kezedben) a tudás, hogy miképp kell divi-vel honlapot szerkeszteni, karbantartatni.

Jó ha tudod….

Miért azt a formát válaszd, hogy MEG IS TANULOD a honlap készítést?

  • Ha nálam tanulsz, akkor nem leszel kiszolgáltatva senkinek. Magad tudod tovább fejleszteni, karbantartani, aktualizálni, a honlapodat
  • Akár honlap szerkesztő vállalkozó is lehetsz, ha elkezdesz nálam tanulni
  • Csúcsminőségű honlapod lesz EXTRA olcsó Nézz utána: nem találsz kedvezőbb megoldást  

Mit kell még tudnod?

Összeszedtem a felmerülő kérdéseket. De készítettem egy még részletesebb anyagot. Ha le szeretnéd tölteni, akkor kattints a gombra!

Hol és mikor?

Budapesten, a XII. kerületben várlak. (ingyenes parkolás) A képzés három napig tart. Hétköznapokon, reggel 9-től délután fél négyig. A pontos időpontot telefonon egyeztetjük. Lehetőleg három egymást követő napot tervezz.

Mivel készülj?

Előképzettséget, programozói tudást nem igényel.  Tekintettel, hogy a Te honlapodat fogjuk készíteni, ezért kérlek, hogy gondold át, hogy mit szeretnél megjeleníteni a honlapon, és lehetőleg hozzál képeket, szöveg vázlatokat. Kapsz tőlem egy komplett gyakorló felületet. Abban fogsz/fogunk dolgozni. Szerencsés, ha hozod a saját, jól működő laptopodat. 

]

Mit csinálunk konkrétan?

1/ELKÉSZÍTJÜK a TE honlapod design-át, szerkezetét. (neked majd további tartalmakkal kell befejezned) A saját felületedhez bármikor, bárhonnan hozzá tudsz férni. 2/MEGTANÍTALAK honlapot szerkeszteni. A megszerzett tudással egyrészt könnyen be tudod fejezni a saját honlapodat, másrészt tudsz majd új honlapokat is készíteni.

Hogyan lesz teljesen kész a honlapod?

A képzésen kb 70%-ban lesz kész a honlapod. Ennek az az oka, hogy több időre lesz szükséged, hogy véglegesítsd a tartalmaidat. A tőlem megszerzett tudás birtokában saját magadnak tudod  befejezni a honlapodat. És ez remek gyakorlás is lesz.  

Mid lesz a képzés végén?

1/Természetesen a TUDÁSOD, amivel magabiztosan tudod szerkeszteni, véglegesíteni a honlapod. 2/Egy felület (az én tárhelyemen) ami csak a Tied. Ezt további egy hónapig használhatod. Ezen rajta lesz minden. Figyelem! Kapsz tőlem egy Divi örök liszenszet is, ami – ha Te vennéd meg, akkor – 199 dollárodba kerülne.  3/ Kapsz tőlem egy pdf-et, amin az egész képzés le van írva, így emlékeztetőként tudod használni.

/

Elkészültél az új honlapoddal. Mi a teendő?

Ha  teljesen kész a honlapod, akkor foglalnod kell egy saját domaint (kb 2-3 ezer forint/év), bérelned kell egy webtárhelyet (kb 5-10 ezer forint/év), és oda kell feltöltened a teljes anyagot. Egyben a wordpresst, a divit, és a tartalmaidat. (SEGÍTEK) Onnantól kezdve mindent a saját domain-ed alatt találsz meg, de mindent pontosan úgyanúgy, mint addig.  

Mennyibe kerül?

A képzés 79.900 forintba kerül. Nem tévedés. Tényleg nagyon nagyon olcsó. A képzésről 0% áfa tartalmú számlát állítok ki. Kérlek, hogy nézz utána. Nem találsz ennél – semmilyen formában – kedvezőbbet. DE! Az időm véges. Hamar betelnek a helyek.  Ez nem kamu marketing duma, hanem a valóság.  Havonta maximum 3 embert vállalok. 

&

Kedvezmény. Folytatás

 Ha ketten jöttök, akkor két honlapot készítünk, de a második árából 50%-OT ENGEDEK.  Ha folytatni szeretnéd (pl. webshoppá alakítanád a honlapod) akkor is kedvezményes árat adok a folytatásra.

Villányi Balázs online marketing szakértő

Miért bízz bennem?

  • Mert már több száz képzést tartottam. Több éves tapasztalatom van a honlap készítés tanításában is. 
  • Mert több mint ezer hallgatóval dolgoztam együtt
  • Mert több mint 100 honlapot készítettem
  • Mert 13 éve foglalkozom online marketinggel, és én a marketingben is segítelek

Akik már voltak nálam

Garbac Ildikó - http://harmonicum.hu

Remek dolog együtt dolgozni Balázzsal. Én nagyon nem vagyok számítógép szaki, ezt elmondtam az elején. Ennek megfelelően tanított meg mindenre. És sokkal olcsóbb is lett így a honlapom.

Kónya Hajnalka https://homeideas.hu

Brutális ajánlatokat kaptam a tervezett új honlapomra, és sajnos a karbantartással kapcsolatban is voltak rossz tapasztalataim.  Most nem vagyok kiszolgáltatva senkinek. 

Mihályi Andrea https://janustax.hu

Nagyon elégedett vagyok a honlapommal, és már tovább is léptem. Balázs már elkezdett megtanítani a Google Ads hirdetések kezelésére is, így már hirdetni is tudom a honlapom. 

Jelentkezz most! Hívj fel, hogy időpontot egyeztessünk, vagy töltsd ki az űrlapot és én hívlak.

Villányi Balázs +36 30 6067 843

Még időre van szükséged?

Töltsd le egy egyben az infó anyagot! 

HOVA KÜLDJEM A VIDEÓT?

Bármikor meg tudod nézni. Akár többször is.

 

 

You have Successfully Subscribed!